Nettverkssamling og julebord for faktaundersøkere 2019

Sted: 
Hadeland Hotell, Gran.
Dato: 
Torsdag, 12 desember, 2019 til Fredag, 13 desember, 2019

 

Hvert år til hvert halvannet år arrangere vi nettverkssamling for våre sertifiserte faktaundersøkere. Her møtes Norges mest erfarne faktaundersøkere i 2 dager for erfaringsutveksling og ikke minst for faglig videreutvikling og oppdatering. Vanskelige og nye problemstillinger drøftes, prinsipper avklares og felles praksis utvikles og avtales. Man blir også oppdatert på det siste innen forskning og jus med relevanse for denne type arbeid. I 2019 er det 10 år siden vi utdanet de første faktaundersøkerne. Det er verdt å feire. Vi inviterer derfor denne gang til nettverksamling med julebord for faktaundersøkere på Hotell Hadeland, der maten er bedre en noen gang!

En nettverksamling er viktig og nyttig med tanke på å utvikle sine ferdigheter og sin forståelse, reflektere over egen praksis og lære av andre erfarne undersøkere. Og, det er sosialt hyggelig å møte kolleger som også brenner for å arbeide godt med ellers vanskelige saker og som deg ofte står ovenfor vanskelige spørsmåle og dilemmaer i disse sakene. 

Hver samling har sine egne temaer som man også som deltager kan foreslå på forhånd. 

Pris: 9900 kroner (som også inkluderer overnatting med helpensjon, julebord, etc.). Begrenset antall plasser til denne samlingen. "Førstemann til møllen" gjelder for påmelding. 

For påmelding send e-post til post@arbspes.no eller helst; fyll ut og send inn skjemaet under.