Våre kursholdere

Kari Hansen

Kari Hansen er daglig leder i Arbeidsmiljøspesialistene. Som daglig leder står hun i direkte kontakt med våre kunder, og står som teknisk arrangør av våre åpne kurs og tar i den forbindelse seg av alt det praktiske og administrative arbeidet, samt videre rådgivning og veiledning overfor våre kursdeltagere.

Ståle Einarsen

Ståle Einarsen er en ledende norsk psykolog og forsker innen arbeidsmiljøfeltet og en nestor innenfor feltet konflikthåndtering. Einarsen har utgitt en rekke bøker om arbeidsmiljø, ledelse og konflikthåndtering og er verdens mest siterte forsker innen feltet mobbing og trakassering i arbeidslivet. 

 

 

Harald Pedersen

Harald Pedersen er advokat og spesialist på arbeidsmiljørett. Han arbeider til daglig i kontorfellesskapet Arbeidsrettsadvokatene, for mer informasjon klikk her. Pedersen har tidligere vært rådgiver i både Norges Juristforbund og Direktoratet for arbeidstilsynet, hvor han hadde fagansvar for psykososialt arbeidsmiljø.

Helge Hoel

Helge Hoel, opprinnelige fra Bergen, er til daglig professor i organisasjonspsykologi ved University of Manchester i England, og en internasjonalt anerkjent ekspert på temaet mobbing i arbeidslivet. Hoel har lang erfaring som tillitsvalgt i Norsk arbeidsliv og som rådgiver for ILO, EU og Arbeidstilsynet i arbeidsmiljøspørsmål.

Abonner på RSS - Våre kursholdere