Fordypningskurs i faktaundersøkelse (Trinn II)

Sted: 
Hadeland Hotell - Gran
Dato: 
Mandag, 8 november, 2021 til Tirsdag, 9 november, 2021

 

Dette kurset er en oppfølging og fordypning i forhold til vårt 3-dagers innføringskurs i faktaundersøkelse (Trinn I) og gir en videre trening og fordypning  i metoden. Kurset kan derfor bare tas av deltagere som allerede har gjennomført trinn I kurset. Kurset inngår i vår sertifiseringsordning for faktaundersøkere. Om man ønsker kan kurset kombineres med kurset i utvikling av prosedyrer og retningslinjer, da disse alltid settes opp sammen. 

Sentrale elementer i dette kurset er mer praktiske trening i intervjuing og praktisk gjennomføring av faktaundersøkelser, subsumsjonstrening, utdyping og gjennomgang av rapportskriving, samt avklaring av juridiske forhold. På dette kurset møter man også vår jurist, advokat Harald Pedersen, som ser mer på de mulige juridiske fallgruvene og utfordringene man kan møte i dette arbeidet. En annen viktig del er erfaringsutvikling, arbeid med praktiske case, samt mulighet for rådgivning på egne saker og problemstillinger.  Vi fokuserer særlig på rapport og subsumsjon.

Kurset vil i utgangspunktet arrangeres fysisk på hadeland hotell. Om Pandemien skulle tilsi det eller det er et unisont øsnke omd et vil vi også  kunne gjennomføre denne gangen online via Zoom, noe som fungerer forbausende godt  de to siste årene. VI har allerede gjennomført flere slike kurs online i 2020 og 2021 med svært fornøyde deltagere. Likevel håper vi at vi kan få mulighet til å møtes fysisk-

Tidsrammer: Kurset går over to dager, oppstart klokken 0900 - 1800 første dag og 0830 til kl.1530 siste dag. 

Pris; 11900 kroner (inkludert kursmateriell). 

Se vedlagt brosjyre for mer informasjon om vår sertifiseringsordning. For påmelding send e-post til post@arbspes.no eller helst, fyll ut og send inn skjemaet under.