Logo

Fordypningskurs i faktaundersøkelse (Steg II)

Sted: Hadeland Hotell – Gran

Dato: Tirsdag, 21 januar, 2025 til Onsdag, 22 januar, 2025

Dette kurset er en oppfølging og fordypning i forhold til vårt 3-dagers innføringskurs i faktaundersøkelse (Steg I) og gir en videre trening og fordypning  i metoden. Kurset kan derfor bare tas av deltagere som allerede har gjennomført steg 1 kurset. Kurset inngår i vår sertifiseringsordning for faktaundersøkere. Denne gangen går kurset i tilknytting til trinn 3 kurset «Utvikling av interne prosedyrer og retningslinjer for konflikthåndtering, klager og varsle i arbeidsmiljøet», og man kan derfor gjennomføre begge i samme uke, om man ønsker det.

Sentrale elementer i dette kurset er erfaringsutveksling, mer praktiske trening i intervjuing og praktisk gjennomføring av faktaundersøkelser, subsumsjonstrening, utdyping og gjennomgang av rapportskriving, samt avklaring av juridiske forhold. På dette kurset møter man også vår jurist, advokat Harald Pedersen, som ser mer på de mulige juridiske fallgruvene og utfordringene man kan møte i dette arbeidet. En annen viktig del er erfaringsutvikling, arbeid med praktiske case, samt mulighet for rådgivning på egne saker og problemstillinger.  Vi fokuserer særlig på rapport og trening i subsumsjon.

Kurset holde på vårt faste hotell, Hadeland hotell. på Gran. Dette settes opp fellestransport til og fra Gardermoen

Tidsrammer: Kurset går over to dager, oppstart klokken 1000 – 1800 første dag og 0830 til kl.1530 siste dag. 

Pris; 13900 kroner (inkludert kursmateriell, overnatting i enkeltrom med helpensjon fra lunsj til lunsj). 

Se vedlagt brosjyre for mer informasjon om vår sertifiseringsordning. For påmelding send e-post til post@arbspes.no eller helst, fyll ut og send inn skjemaet under.