Logo

Åpne kurs

Arbeidsmiljøspesialistene arrangere en lang rekke åpne kurs innen konflikthåndtering og arbeidsmiljøutvikling. Vårt flaggskip er ukeskurset i konflikthåndtering som er blitt arrangert siden 2007. Vårt mest besøkte kurs er 3 dagers kurset i Faktaundersøkelse. Videre har vi kurs i utvikling av bedriftsinterne prosedyrer og retningslinjer for håndtering av konflikter, og varslingssaker. Vårt nyeste kurs er kurset i tiltaks-og oppfølgingsarbeid etter faktaundersøkelser. Kursene våre passer for arbeidsgivere, ledere, personal- og HR medarbeidere, HMS/BHT personell, inspektører i arbeidstilsynet, hovedverneombud, tillitsvalgte på høyere nivå og eksterne konsulenter. De åpne kursene holdes i all hovedsak på Hadeland Hotell på Gran, med fellestransport fra Gardermoen. Slik kan alle fra hele landet lett komme seg på kurs. Hotellet ligger i et vakkert landskap med gode turmuligheter og med fantastisk mat. Følgende åpne kurs arrangeres med ujevne mellomrom.

Ukeskurs i konflikthåndtering: Jus og psykologi (5 dager)

* Hvordan undersøke klager og varsel i arbeidsmiljøet, steg I (3 dager)

Utvikling av interne prosedyrer og retningslinjer for konflikthåndtering og varsling (2 dager)

* Varsling i arbeidslivet: Organisatoriske, psykologiske og juridiske perspektiver 

* Oppfølgings- og tiltaksarbeid etter faktaundersøkelser (2 dager)

* Ledelse, arbeidsmiljø og arbeidsgivers styringsrett (1 dag)

* Vanskelige personalsaker: Fra konflikthåndtering til oppsigelse (4 dager)

Sertifiseringskurs i faktaundersøkelse, Trinn II (2 dager, forutsetter gjennomført trinn I)

Som hovedregel arrangerer vi alle våre åpne kurs på Hotell Hadeland på Gran, kun 40-45 minutter fra Oslo og Gardermoen. Det settes opp fellestransport fra Gardermoen til alle våre kurs for dem som ønsker det. 

For mer informasjon om hvert enkelt kurs, datoer for kursene, samt påmelding se «Aktuelle kurs og påmelding» i heisen til høyre